Summary report of the results of the preliminary field studies - Cool Food Pro - Institut Brestois des Sciences de l’Homme et de la Société Accéder directement au contenu
Rapport Année : 2023

Summary report of the results of the preliminary field studies - Cool Food Pro

Rapport de synthèse des études préliminaires terrain - Cool Food Pro

Morgane Innocent
Meriam Karâa
Sylvie codo
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1236305
  • IdHAL : sylvie-codo
Annick Tamaro
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1217341
Audrey Fontaine
Camille Torreilles

Résumé

This report presents the results of the two parts of the study Work Package 1 (WP1) of the CoolFood Pro (CFP) project. It is structured in two parts: - Part 1 of the document presents the results of a series of 32 individual interviews. The aim of these interviews was to illustrate the range of elements influencing the commitment of institutional catering organisation to adopt a food transition, and elements encouraging adoption or the obstacles to institutional catering organisations implementing it; - Part 2 reports on the focus groups devoted to expressing the ideal functionalities of a web application being developed as a support tool for the catering sites.
Ce document présente les résultats des deux parties de l’étude concernant le module de travail 1 (WP1) du projet CoolFood Pro (CFP). Il est structuré en deux parties, chacune correspondant à un volet de l’étude : - la première partie du document est consacrée aux résultats d’une série de 32 entretiens individuels ; le but de ceux-ci était de permettre à nos interlocuteurs d’exprimer la diversité des facteurs d’adoption et des freins à l’engagement d’une démarche organisationnelle de transition alimentaire en restauration collective ; - la seconde partie rend compte des focus groups consacrés à l’expression des fonctionnalités idéales attendues de l’application web en cours de développement pour accompagner les sites bénéficiaires.
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Cool Food Pro Project_Summary report of the results of the preliminary field studies in France and UK_T1.3.1.pdf (1.14 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-04033419 , version 1 (17-03-2023)

Licence

Domaine public

Identifiants

  • HAL Id : hal-04033419 , version 1

Citer

Philippe Brest, Morgane Innocent, Meriam Karâa, Sylvie codo, Annick Tamaro, et al.. Summary report of the results of the preliminary field studies - Cool Food Pro. T1.3.1, Université de bretagne occidentale. 2023. ⟨hal-04033419⟩
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